over ons

VIND is het bureau voor fondsenwerving, begeleiding van culturele projecten en de ontwikkeling en realisatie van verhaallijnen voor tentoonstellingen en audioproducties. We werken voor musea, beheerders van historische gebouwen, culturele instellingen, kunstenaars en non-profit organisaties. 

Nina Schilling is oprichter en partner van VIND en is de regisseur van het bedrijf. Ze brengt ideeën bij elkaar, bekijkt alle facetten van een project, haalt de juiste mensen erbij en maakt er een overzichtelijk en beheersbaar geheel van. Specialist in projectbegeleiding en financiën. Nina studeerde Cultuur en Beleid aan de Hogeschool Holland. Werkte bij het jeugdtheatergezelschap Huis aan de Amstel (Nu Toneelmakerij) en was zakelijk leider van het theatergezelschap Het Syndicaat. Na een paar jaar buiten de culturele sector werkzaam te zijn geweest richtte zij VIND op en is zich gaan toeleggen op fondsenwerving.

Maarten Roeper is in 2016 partner geworden bij VIND. Geïnteresseerd in de vraag hoe je (historische) verhalen op een verrassende manier naar het publiek kan brengen. Generalist, wat handig is bij veel verschillende projecten, en altijd op zoek naar evenwicht tussen inhoud, vorm en verbeelding. Kiezen voor het experiment is daar onderdeel van. Maarten studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en verdiende bij als decorbouwer bij Fiction Factory. Tussen 2002 en 2016 was hij hoofd presentatie/educatie bij museum Kaap Skil op Texel.


CONTACT

www.vindprojecten.nl
info@vindprojecten.nl

Dorpsstraat 225
1796 CD De Koog

Nina Schilling – 06 24 2522 24
Maarten Roeper – 06 13 1766 91