Stichting Peperhof

Opdracht: Huis van Oosterend
Het uitvoeren van een onderzoek naar profilering van de Peperhof

Stichting de Peperhof in Oosterend is 3 jaar geleden gestart met het doel Oosterend op de kaart te zetten. VIND is gevraagd een plan te bedenken dat het toerisme naar Oosterend bevorderd. De Peperhof moet in dat plan een centrale, aantrekkende, functie krijgen.

Stichting de Peperhof is gevestigd in de voormalige Gereformeerde kerk van Oosterend. Nu wordt het gebouw voornamelijk gebruikt als expositieruimte voor kunstenaars uit den lande. De stichting werkt nauw samen met partners in het dorp waaronder de dorpscommissie. Door meerdere projecten te koppelen zal Oosterend voor jong, oud, Texelaar en toerist een bijzondere plek worden.

fondsenwerving
projectbegeleiding
projectuitvoering
onderzoek en advies
lopende projecten
alle projecten

voor
interessante
nieuwe
dingen

VIND / DORPSSTRAAT 225 / 1796 CD DE KOOG / WWW.VINDPROJECTEN.NL / INFO@VINDPROJECTEN.NL
NINA SCHILLING – 06 24 2522 24
MAARTEN ROEPER – 06 13 1766 91

foeter

VIND / DORPSSTRAAT 225 / 1796 CD DE KOOG / WWW.VINDPROJECTEN.NL / INFO@VINDPROJECTEN.NL
NINA SCHILLING – 06 24 2522 24
MAARTEN ROEPER – 06 13 1766 91