Jesus Christ Superstar Texel

Stichting Muziekproducties TXL

Opdracht: Rockopera
Fondsenwerving voor Jesus Christ Superstar Texel
PR en marketing

De droom van een muzikant om ooit de muziek van de rockopera Jesus Christ Superstar te mogen uitvoeren is uitgegroeid tot een megaproductie. Ruim dertig zangeressen en zangers brengen onder begeleiding van een rockband een geheel eigen versie van Jesus Christ Superstar.
Voor het bijeenbrengen van de financiering van deze, voor Texel, megaproductie van eigen bodem is VIND gevraagd voor de fondsenwerving. Korte tijd later is VIND ook ingehuurd om de PR en marketing voor haar rekening te nemen.

Jesus Christ Superstar is een eenmalige productie onder artistieke leiding van Mathieu Vulto en Quinten van Katwijk. De gehele cast bestaat uit Texelaars waarvan enkele professioneel in de muziek actief zijn, maar het merendeel op hoog amateurniveau zingt en speelt. Tijdens de muzikale training is gebruik gemaakt van Vocal Painting en circle song improvisatie.

fondsenwerving
projectbegeleiding
projectuitvoering
onderzoek en advies
lopende projecten
alle projecten

voor
interessante
nieuwe
dingen

VIND / DORPSSTRAAT 225 / 1796 CD DE KOOG / WWW.VINDPROJECTEN.NL / INFO@VINDPROJECTEN.NL
NINA SCHILLING – 06 24 2522 24
MAARTEN ROEPER – 06 13 1766 91

foeter

VIND / DORPSSTRAAT 225 / 1796 CD DE KOOG / WWW.VINDPROJECTEN.NL / INFO@VINDPROJECTEN.NL
NINA SCHILLING – 06 24 2522 24
MAARTEN ROEPER – 06 13 1766 91