Zijpermuseum

Opdracht: Museuminrichting
Fondsenwerving voor de herinrichting gehele museum
 

In 2016 is het Zijper Museum verhuisd naar een nieuwe locatie aan de rand van het dorp Schagerbrug. In het gebouw komen zowel de depotruimtes als tentoonstellingsruimtes. Voor de herinrichting van het museum is een conceptontwerp gemaakt door het ontwerpburo Tekst & Uitleg uit Haarlem. VIND is gevraagd om de fondsenwerving voor de herinrichting ter hand te nemen en het museum daarin te begeleiden.

Met de nieuwe inrichtingsplannen wil het museum met kleine verhalen, persoonlijke verhalen het grote verhaal van polder de Zijpe vertellen. Een tentoonstelling waarin de bezoekers ontdekken dat het rechte en weidse landschap van de polder mensenwerk is waarin vele generaties, tot vandaag de dag, hun steentje aan hebben bijgedragen.
LOCATIE
TEXEL

fondsenwerving
projectbegeleiding
projectuitvoering
onderzoek en advies
lopende projecten
alle projecten

voor
interessante
nieuwe
dingen

VIND / DORPSSTRAAT 225 / 1796 CD DE KOOG / WWW.VINDPROJECTEN.NL / INFO@VINDPROJECTEN.NL
NINA SCHILLING – 06 24 2522 24
MAARTEN ROEPER – 06 13 1766 91

foeter

VIND / DORPSSTRAAT 225 / 1796 CD DE KOOG / WWW.VINDPROJECTEN.NL / INFO@VINDPROJECTEN.NL
NINA SCHILLING – 06 24 2522 24
MAARTEN ROEPER – 06 13 1766 91